Vond jij onze artikelen: Raisin betrouwbaar? Onze Raisin review, Welke bank Raisin kiezen? Ons stappenplan, Aanmeldproces Raisin, Distingo bank review, Nordax bank review, nuttig? En wil je graag een rekening openen bij Raisin? Dan kun je nu een welkomstbonus van Raisin ontvangen (tot 100 euro). Dat is toch een lekker begin van het sparen bij Raisin.

Welkomstbonus

Het gaat om een exclusieve actie die tot 15 juni geldig is. De grootte van de welkomstbonus die je ontvangt, is afhankelijk van hoeveel spaargeld je inlegt:

KernsaldoBonus
€ 0 – € 4.999€ 0
€ 5.000 – € 19.999€ 25
€ 20.000 – € 49.999€ 50
€ 50.000 – € 84.999€ 75
Vanaf € 85.000€ 100

Om de Raisin’s welkomstbonus te ontvangen moet je het volgende doen: Ga naar deze exclusieve actiepagina van Raisin en klik op aanmelden. Vul vervolgens de bonus code: BEGIN100 in aan het einde van je registratie bij Raisin. Let op: dit bonuscode-veld wordt alleen zichtbaar als je je aanmeldt via de exclusieve actiepagina (zie bovenstaande link).

Actievoorwaarden

Lees voordat je je aanmeldt de actievoorwaarden goed door. Het is zonde als je de welkomstbonus misloopt, omdat je de voorwaarden niet goed hebt gelezen. Deze actievoorwaarden vind je ook op de exclusieve actiepagina van Raisin.

We sommen de voorwaarden nog even kort voor je op:

  • De bonus geldt uitsluitend voor nieuwe klanten (nieuwe registraties) die hun eerste deposito- of spaarrekening openen.
  • De registratie moet uiterlijk vóór 15 juni 2024 plaatsvinden.
  • De eerste deposito- of spaarrekening moet uiterlijk vóór 30 juni 2024 zijn geopend en heeft een looptijd of duur van minimaal 6 maanden. (sluit je dus een variabele spaarrekening af, laat dan je spaargeld minimaal 6 maanden op de spaarrekening staan om de bonus te ontvangen).
  • De hoogte van de bonus is afhankelijk van de saldoklasse waarin het kernsaldo valt. Het kernsaldo is het laagste saldo op het eerste spaarproduct (geen combinatie van producten) in de eerste 6 maanden na opening.
  • De bonus wordt in de regel binnen 14 dagen na het voldoen aan de criteria op je Raisin-rekening uitgekeerd, d.w.z.:
    • In geval van een depositorekening binnen 14 dagen na opening van de rekening
    • In geval van een spaarrekening binnen 14 dagen na het verstrijken van de eerste 6 maanden van de rekening

Aanmeldproces Raisin

Wil je meer weten over het aanmeldproces van Raisin? Wij hebben stapsgewijs beschreven hoe ons aanmeldproces is verlopen en hoeveel tijd hier ongeveer overheen ging.

error: Content is protected !!