Over ons

Over ons

Wie zitten er nu achter ontwikkelfinancieel.nl? Ik hou er persoonlijk niet van om teveel in de belastingstelling te staan, vandaar dat ik voor het grote publiek graag anoniem wil blijven. Maar ik wil ook graag transparant zijn naar mijn lezers toe en vindt dat je naam bekend maken daarbij hoort. Een lastige afweging dus. Ik heb er voor gekozen om anoniem te blijven. Maar vertel jullie toch graag meer over mijzelf en mijn achtergrond.

Ik ben rond de 30 jaar oud en ben ingenieur van beroep. Ik heb een universitaire master Civiele techniek afgerond en werk momenteel voor een grote aannemer in de grond- weg- en waterbouw sector.

Mijn passie ligt echter bij financiën. Ik heb van jongs af aan al een passie voor geld en financiën gehad. Als 16-jarige puber zocht ik al graag uit hoe het belastingstelsel precies werkte en hoe veel belasting ik over mijn Albert Heijn bijbaan inkomsten moest betalen (en natuurlijk hoe ik hier slim mee om kon gaan). Ook investeer ik al sinds mijn 19e in aandelen. Door het investeren in aandelen, ben ik mij gaan verdiepen in fundamentele analyses. Veel fundamentele analyses doen, betekent veel jaarverslagen doorspitten en hierbij heb ik veel financiële kennis opgedaan.

Ik heb al mijn financiële kennis mezelf dus aangeleerd en heb dus geen financiële opleiding afgerond. Dit heb ik gedaan door enorm veel boeken rondom persoonlijke financiën/ondernemen/beleggen/management te lezen (en nog steeds), ik heb ondertussen een behoorlijke boekenkast vol opgebouwd. Ook luister ik graag naar financiële podcasts/luisterboeken als ik de auto rijd.

Met deze financiële kennis bouw ik dus momenteel met veel passie mijn website ontwikkelfinancieel.nl op. Ik hou ervan om kritisch te denken en te analyseren waar potentiële risico’s liggen. De kracht van mijn website is dat ik geen financiële opleiding heb en niet in de financiële sector werk. Hierdoor kan ik dingen in jip-en-janneketaal uitleggen en kan ik makkelijker kritisch en van een afstand kijken naar financiële producten (+bijbehorende risico’s). Ook ben ik onafhankelijk. Deze website is dus geen eigendom van een groot financieel bedrijf dat haar producten wil promoten. Ter transparantie: Wel ontvang ik af en toe een commissie via affiliate links. Hiermee kan ik de kosten van mijn website betalen en mijn website verder uitbouwen.

Over het algemeen schrijf ik op ontwikkelfinancieel.nl in de wij-vorm. Dit vind ik professioneler klinken en fijner schrijven. Daarnaast is het ook toekomst bestendig, ik zou graag het team in de toekomst uitbreiden en dan hoeven niet alle teksten aangepast te worden.

 

Met onze website bereiken wij momenteel circa 5.000-10.000 bezoekers per maand.

Wil je samenwerken met ontwikkelfinancieel.nl? Mail dan naar ✉ Info@ontwikkelfinancieel.nl

Daag ons uit! Vragen, ideeën of feedback? Neem contact met ons op.

Aarzel niet, we stellen je vragen, ideeën of feedback enorm op prijs! Neem contact met ons op via onderstaand formulier.

10 + 6 =

Doel Ontwikkelfinancieel.nl

De tips die verzorgen wij, het leren doe jij!

Ontwikkeling op financieel gebied betaalt zich uit op de lange termijn. Wie goed financieel onderlegd is kan bewuste keuzes maken over hoe om te gaan met geld.

Ons doel van deze website is om jou de handvaten te geven om je financieel te ontwikkelen. Daarom geven wij jou op onze website de beste tips rondom financiële content. Check wat voor jou de best passende manier is om te leren (kijken, luisteren, lezen) en ga aan de slag om jezelf financieel te ontwikkelen.

Naast ontwikkel tips schrijven we ondertussen ook blogartikelen rondom financiële onderwerpen. We delen vaak ons eigen uitzoekwerk in deze artikelen en hopen jou hiermee te helpen om de beste financiële afwegingen/keuzes te maken.

Info@ontwikkelfinancieel.nl

 Disclaimer

Investeren brengt risico’s met zich mee. Je kunt je inleg verliezen. De informatie op deze pagina is alleen informatief, educatief en amuserend bedoeld en is geen financieel advies. Eenieder is verantwoordelijk voor zijn/haar eigen keuzes.

Daarom kan aan de informatie op deze website alsmede contact via het contactformulier geen rechten worden ontleend.

Al de gepubliceerde content zijn eigendom van ontwikkelfinancieel.nl en vallen onder het copyright recht. Content mag niet gebruikt worden zonder onze schriftelijke toestemming.

 

error: Content is protected !!