Wil je meer weten over Podimo? Dan is deze Podimo review wat voor jou. Om onszelf financieel te ontwikkelen hebben wij al een behoorlijk aantal podcasts geluisterd. Wij vinden dit namelijk een mooie manier om te leren tussen de alledaagse dingen door (bijvoorbeeld: Auto rijden, wandelen of koken). We zijn lang op zoek geweest naar de podcast app die voor ons het beste werkt, hierbij hebben we ook Podimo eens onder de loep genomen. In deze review vertellen we je meer over de kosten van Podimo, het aanbod van content en de gebruiksvriendelijkheid.

Wil je Podimo gratis uitproberen? Normaal gesproken krijg je een proefperiode van 7 dagen. Meld je je via deze link aan dan krijg je de eerste 30 dagen gratis.

Ben je nog op zoek naar Podcast tips om jezelf financieel te ontwikkelen? Wij hebben een pagina gemaakt met de beste podcasts over beleggen, persoonlijke financiën en ondernemen.

Over Podimo

Podimo is een Deens bedrijf opgericht in 2019 in Kopenhagen en heeft zich gespecialiseerd in het aanbieden van podcasts en luisterboeken. Naar onze mening is Podimo op het gebied van podcasts luisteren toch wel DE BESTE app. Dit komt door het aanbod aan podcasts, de kwaliteit, gebruiksvriendelijkheid en functionaliteiten van de app.

Aanbod van content op Podimo

Podimo bied veel exclusieve content aan. Bijna alles wat op Spotify staat is te beluisteren op Podimo. Maar andersom zijn er veel podcasts die op Podimo staan, maar niet op Spotify zijn te beluisteren. Echter is de exclusieve content op Podimo rondom financiële podcasts echt beperkt. Daarnaast heeft Podimo ook een behoorlijk groot aanbod aan luisterboeken. Spotify biedt tegenwoordig ook luisterboeken aan, maar het aanbod is echt beperkt en voor veel boeken moet je extra betalen.

Gebruiksvriendelijkheid van Podimo

Waar Podimo zich voor ons echt onderscheid is de kwaliteit van de app. Ben je op zoek naar een nieuwe podcasts? Dan geeft Podimo je relevante aanbevelingen en kun je zoeken op bepaalde categorieën. De app is ook erg gebruiksvriendelijk, je kunt afleveringen delen met anderen, streamen of downloaden, kun je de afspeelsnelheid aanpassen. En wil je lekker een podcast luister voordat je naar bed gaat? Dan is er de slaaptimer (de podcasts stopt automatisch na een bepaalde tijd).

Podimo kosten

De kosten van Podimo bedragen 7 euro voor het premium abonnement en 10 euro voor het premium plus abonnement. Bij beide abonnementen krijg je onbeperkt toegang tot alle podcasts. Het verschil tussen de twee is dat je bij premium 10 uur aan luisterboeken per maand krijgt, terwijl je bij premium plus onbeperkt luisterboeken kunt luisteren.

Gratis Podimo proefperiode

Podimo biedt normaal gesproken een gratis proefperiode aan van 7 dagen. Maar als je je via ons aanmeld via deze link, krijg je een gratis proefperiode van 30 dagen.

Ter transparantie: Als je je aanmeldt via onze link, krijgen wij ook een kleine vergoeding voor onze Podimo review. Dus jij een langere gratis proefperiode en wij een kleine vergoeding, een win-winsituatie dus.