Financiële films, series & documentaires

Wat is nu lekkerder dan een avondje een serie of documentaire kijken en hoe tof is het als je daar ook nog eens van alles van leert. Voor ons is het een hele fijne manier om ontspanning en entertainment met vrijblijvende zelfontwikkeling te combineren. Onze ervaring is dat het niet meevalt om leerzame content rondom financiën te vinden. Dus vandaar dat wij jou tips geven over de beste content op het gebied van financiën, denk hierbij geld verdienen, beleggen, ondernemen, persoonlijke financiën en andere zaken rondom geld en financiën.

De beste films, series en documentaires per streamingdienst

Onze ervaring is dat er veel top 10 tip lijsten zijn, die allemaal erg veel op elkaar lijken. Uiteindelijk heb je een leuke film of serie uitgezocht en blijkt deze niet beschikbaar te zijn op de streamingdienst waar jij bij aangesloten bent, best frustrerend soms. Vandaar dat wij onze financiële kijktips gecategoriseerd hebben per streamingdienst. Voor iedere streamingdienst hebben we een aparte pagina aangemaakt met de beste kijk tips.

Overige streamingdiensten

Naast bovengenoemde streamingdiensten heb je nog een aantal andere interessante platforms, alleen het aanbod films en series over financiële onderwerpen is hierop beperkt. Vandaar dat wij hier niet op focussen op deze website.

Bespaar tip streamingdiensten

Voor de vergevorderde kosten bespaarders onder ons: Je kunt veel streamingdiensten een aantal dagen gratis uitproberen, zonder extra kosten (zeg je abonnement direct op om te voorkomen dat je dit vergeet). Als je dit bij iedere streamingdienst doet, heb je zo een aantal maanden achter elkaar gratis toegang tot content om jezelf financieel te ontwikkelen. Zodra je alle platforms hebt gehad kun je dit herhalen door via je vader, moeder, zus, broer, partner, etc een proefabonnement af te sluiten.

    error: Content is protected !!